AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet rekening houden met vertrek van Edson Alvarez’

Ajax-speler Edson Alvarez wil de kans grijpen om te vertrekken bij Ajax als er iets moois langskomt. Afgelopen zomer had de Mexicaan de kans om naar Chelsea te vertrekken maar de Amsterdammers staken hier een stokje voor. Iets waar de international nog altijd van baalt.

“Ik heb één dag gerouwd en daarna laten zien dat ik een sterk persoon ben. Natuurlijk bleef de teleurstelling wel even, maar ik geloof erin dat alles met een reden gebeurt”, laat de 25-jarige Álvarez optekenen door De Telegraaf. “Misschien was het nog niet het juiste moment. Mijn tijd komt, honderd procent. Dat ligt in Gods en mijn eigen handen. En ik werk er hard aan om dan klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging.”

In de zomer hoopt Álvarez wel een vervolgstap in zijn loopbaan te maken. “Ik ben naar Ajax gekomen om te leren, te genieten en het volgende niveau te bereiken. Natuurlijk ligt mijn focus op dit moment voor honderd procent op Ajax. Maar als er komende zomer iets moois voorbij komt, dat goed is voor Ajax en voor mij, dan wil ik die kans grijpen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.