AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

FC Emmen contracteert voormalig Ajax-spits (32)

Danny Hoesen is na zes jaar weer teruggekeerd in de Nederlandse Eredivisie. De 32-jarige aanvaller heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij FC Emmen.

“We waren nog op zoek naar meer mogelijkheden voorin, mede door de vele blessures. Danny was transfervrij nu de competitie in Amerika is afgelopen. Hij is een snelle en beweeglijke aanvaller die bovendien met zijn ervaring belangrijk kan zijn voor onze ploeg”, reageert voorzitter Ronald Lubbers.

Hoesen was sinds kort op zoek naar een nieuw werkgever. Aan het einde van het vorige kalenderjaar liep zijn contract bij Austin FC af. Het Amerikaanse avontuur van de aanvaller duurde in totaal zes jaar. Tussen 2017 en 2020 kwam hij uit voor San Jose Earthquakes, daarna verkaste hij naar Texas om bij Austin aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.