AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Edwin van der Sar geeft zichzelf een onvoldoende

Ajax-directeur Edwin van der Sar geeft zichzelf het afgelopen jaar geen voldoende. Sinds het vertrek van Marc Overmars een jaar terug is het kommer en kwel te noemen bij de Amsterdammers. Er lijkt totaal geen leiding te zijn of daadkracht.

“Het is enorm zwaar geweest”, zegt Van der Sar bij het Ziggo Sport-programma Rondo na een lange zucht. “Ik heb met allerlei aspecten te maken gehad waarvan ik niet had gedacht ermee te moeten dealen. Ik geef mezelf in elk geval geen voldoende.” Gullit verdedigt de directeur. “Ik vind het meevallen, onder alle omstandigheden…”, doelt hij op onder meer het vertrek van Marc Overmars.

“Op een aantal vlakken had ik het beter moeten doen”, aldus Van der Sar, die niet toelicht op welke vlakken hij doelt. “Ben je trots op jezelf? Nee, maar dat was ik ook niet toen we kampioen werden of toen we een deal binnenhaalden. Het is gewoon je werk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.