AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Brian Brobbey wekt grote ergenis op bij Ajax’

Bij Ajax is men ontevreden over aankoop Brian Brobbey. Ze vinden namelijk dat hij veel te weinig doet op de trainingen. Hier maakt journalist Valentijn Driessen melding van.

“Het is werkelijk schandalig wat er bij Ajax gebeurt rond Brobbey”, stelt Driessen in het ESPN-programma Voetbalpraat. De twintigjarige spits verliet Amsterdam medio 2021 transfervrij voor RB Leipzig en werd een jaar later voor ruim zestien miljoen euro teruggekocht. “Hij wordt teruggehaald voor dat geld, wat al belachelijk is, en dan doet die niets.”

Driessen verwijst naar de trainingen van Ajax. “Dat was de grootste frustratie van Alfred Schreuder: deze man levert geen trainingsarbeid”, doelt hij op Brobbey. “Daar zijn ze iedere keer mee bezig geweest.” Brobbey zou sinds het ontslag van Schreuder geen vordering maken. “Het eerste wat John Heitinga opmerkt, is dat hij nog steeds geen trainingsarbeid levert.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.