AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Voormalig Ajax-spits tekent contract bij FC Urartu

Yaya Sanogo heeft een verrassende nieuwe werkgever gevonden. Hij gaat namelijk aan de slag bij het Armeense FC Urartu.

officiële kanalen dat de inmiddels dertigjarige spits zich bij de club voegt. Sanogo versleet tussen 2015 en 2021 de nodige clubs en was onder meer op huurbasis voor Ajax actief. De Fransman stond lang onder contract bij Arsenal, maar werd door The Gunners vooral verhuurd aan andere clubs.

Sanogo speelde slechts drie wedstrijden in de Eredivisie in het seizoen 2015-2016 en wist daarin één assist te geven. Ook was de speler goed voor 21 wedstrijden in de Premier League. De spits kwam in 2021 nog voor Huddersfield Town uit, maar was sindsdien clubloos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.