AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Daley Blind ziet zichzelf terugkeren bij Ajax’

Daley Blind vertrok deze transferperiode via de achterdeur bij zijn club Ajax maar toch sluit de routinier een terugkeer in de toekomst niet uit. Hier maakt hij melding van in de podcast Football Is Life van FC Afkicken.

“Het is nog steeds pijnlijk dat ik niet meer bij Ajax speel. Ik had mij voorgesteld om te eindigen bij Ajax. Toen ik terugkwam, heb ik altijd wel de deur opengehouden voor een nieuw avontuur, maar mijn intentie was wel om mijn carrière af te sluiten bij Ajax”, stelt Blind in de podcast Football is Life van FC Afkicken.

Blind vertelt in de podcast dat de wijze waarop hij moest vertrekken hem veel pijn heeft gedaan. De routinier vindt dat hij niet op een correcte manier is behandeld door Ajax, waardoor hij naar eigen zeggen min of meer werd gedwongen om op zoek te gaan naar een andere club.

Blind koestert Ajax-fans
De linkspoot verklaart dat de Ajax-fans, die met enige regelmaat kritisch waren op de optredens van Blind, niet de reden van zijn vertrek zijn. “Natuurlijk is dat niet waar. Ik ben niet vertrokken omdat de fans niet altijd achter mij stonden. Soms had ik weleens het gevoel alsof ik tegen de fans speelde, maar het is zeker niet een reden waarom ik Ajax ooit zou willen verlaten.”

Volgens Blind heeft hij de deur achter zich dicht moeten trekken door de ‘gebeurtenissen achter de schermen’, maar de verdediger hoopt in de toekomst gewoon weer bij Ajax terug te kunnen keren. “Ik zie mezelf ooit weer terugkeren bij Ajax, op welke manier dan ook. Ik voel me wel verbonden aan de club. Ik ben Ajacied en ik keer niet zomaar op mijn 28e – in de beste tijd van mijn carrière – terug bij Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.