AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag doet poging voor Ryan Gravenberch’

Een nieuwe toptransfer lonkt voor Ryan Gravenberch. Manager Erik ten Hag van Manchester United wil hem namelijk overnemen van Bayern Munchen. Hier maakt het Engelse medium The Daily Express melding van.

Op Old Trafford heeft Ten Hag al de nodige middenvelders tot zijn beschikking (Casemiro, Scott McTominay, Fred en Bruno Fernandes bijvoorbeeld), maar nu Donny van de Beek voor langere tijd uit de roulatie is kan er nog wel eentje bij, zo luidt het verhaal in ieder geval.

The Daily Express stelt dat Jude Bellingham transfertarget number one is voor United, maar het wonderkind van Borussia Dortmund kost vermoedelijk zo’n 150 miljoen euro en bovendien liggen er meerdere kapers op de kust. Manchester City lijkt wel oren te hebben naar de komst van de piepjonge middenvelder, evenals Liverpool en Real Madrid. De kans is dus aannemelijk dat The Red Devils achter het net vissen, maar dan kan Gravenberch uitkomst bieden.

Wissel bij Bayern München
De middenvelder transfereerde een half jaartje geleden voor 25 miljoen euro naar Bayern München, maar maakt daar in de regel niet al te veel speelminuten. Daar zei hij een paar maanden geleden zelf over: “De situatie is niet gemakkelijk voor mij, natuurlijk wil ik spelen. Maar ik moet geduld hebben. Dat is op dit moment niet makkelijk. Natuurlijk ken ik mijn kwaliteit, maar het is wat het is. Bayern is een grote club met veel goede spelers. Ik moet kalm blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.