AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat poging wagen voor Jack Harrison (26)’

PSV heeft een speler van het Engelse Aston Villa op de korrel. Het gaat om de 26-jarige Jack Harrison. Hier maakt het medium CBS melding van. Hij kan spelen op beide vleugels en als aanvallende middenvelder.

Hij werd onlangs nog gelinkt aan een transfer naar Arsenal, maar dat was eerst bezig met Mykhailo Mudryk (die voor honderd miljoen euro van Shakhtar Donetsk naar Chelsea transfereerde) en kwam later uit bij Leandro Trossard van Brighton & Hove Albion.

Volgens Jacobs houdt Ajax de verrichtingen van Harrison al sinds de afgelopen zomer in de gaten, al is het niet bekend of de Amsterdammers ook daadwerkelijk concreet in de markt zijn voor deze Engelsman. Zijn geschatte marktwaarde liegt er in ieder geval niet om, want die bedraagt maar liefst 25 miljoen euro. Wel is het zo dat hij nog maar anderhalf jaar vastligt op Elland Road, wat enige

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.