AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Schreuder kiest voor deze elf namen tegen Feyenoord’

Morgen staat de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax op de agenda. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen in de strijd om het kampioenschap. Voor Ajax-trainer Alfred Schreuder is het erop of eronder.

Devyne Rensch ontbreekt door een schorsing bij Ajax, dat toch al niet meer ruim in de verdedigers zit. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Edson Álvarez in De Kuip als centrale verdediger gaat aantreden. Verder zal de achterhoede bestaan uit Jorge Sánchez, Jurriën Timber en Calvin Bassey.

De grote vraag is: gaat Steven Berghuis in het hol van de leeuw spelen? Het AD is duidelijk: ja. Naar verwachting vormt de oud-Feyenoorder het Amsterdamse middenveld vormen met Davy Klaassen en Kenneth Taylor. Voorin worden Francesco Conceição, Brian Brobbey en Dusan Tadic verwacht.

Steven Bergwijn en Mohammed Kudus zijn fit genoeg bevonden om te starten. Echter, de krant heeft beide spelers niet opgenomen in de vermoedelijke opstelling van Ajax.

Vermoedelijke Ajax-opstelling: Rulli; Sánchez, Álvarez, Timber, Bassey; Berghuis, Klaassen, Taylor; Conceiçeo, Brobbey, Tadic.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.