AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax kan toeslaan voor Davinson Sanchez’

In de zoektocht naar verdedigende versterking zou Ajax kunnen toeslaan voor de oude bekende Davinson Sanchez. De Colombiaanse mandekker heeft namelijk van zijn werkgever Tottenham Hotspur te horen gekregen te mogen vertrekken. Hier maakt het medium Express Sport melding van.

Tottenham is vastberaden om de selectie te versterken voor de laatste maanden van het seizoen. Na de 4-2 nederlaag bij Manchester City staat de Londense club op vijf punten achterstand van een topvier-klassering. Manager Antonio Conte wil daarom meerdere spelers aantrekken, maar er zullen ook spelers verkocht moeten worden.

Volgens het Britse medium heeft Spurs vijf spelers aangemerkt die hiervoor in aanmerking komen, met Sánchez als belangrijkste kandidaat. De Colombiaanse verdediger mocht dit seizoen maar zes keer starten in een Premier League-wedstrijd en valt daarmee niet in de categorie ‘vaste waarde’.

Tottenham haalde Conte in 2017 op bij Ajax. De Colombiaan moest een van de beste centrale verdedigers in de Premier League worden, maar dat is hem niet gelukt. Met nog anderhalf jaar aan contractduur te gaan lijkt Spurs voornemens om te cashen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.