AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax meldt zich voor Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld (25′

Niet alleen PSV zou in de race zijn om Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld terug te halen naar de Eredivisie maar ook Ajax zou hem graag aan haar selectie willen toevoegen. Hier maakt De Telegraaf vanavond melding van.

De krant meldt dat Danjuma deze week nog een knoop doorhakt over zijn toekomst. De twee Nederlandse clubs hebben te maken met moordende concurrentie, klinkt het. Zo zouden er clubs uit de Premier League en de Serie A geïnteresseerd zijn in Danjuma.

Ajax heeft wel een voordeel ten opzichte van PSV. De Amsterdammers zouden namelijk in staat zijn om zijn salaris te betalen. Iets wat bij PSV mogelijk een struikelblok is. Danjuma ligt tot 2026 vast bij Villarreal, maar hoopt in januari te verkassen. In beide gevallen zou het om een deal op huurbasis kunnen gaan.

Danjuma werd recent in Engeland gesignaleerd. Daar had hij toestemming van zijn werkgever om met geïnteresseerde clubs te praten. Danjuma kwam eerder uit voor Bournemouth en die club toont nu weer veel interesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.