AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax brengt bod uit op Mika Godts’

Ajax heeft een bod uitgebracht op Genk-talent Mika Godts. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij heeft een aflopend contract bij de Belgische club en de Amsterdammers willen hiervan profiteren. Alleen hebben ze een eerste bod van ze naar de prullenbak verwezen.

Godts werd onlangs uit de A-selectie van Genk gezet. Sindsdien traint hij mee met de beloften van de Belgische club. Volgens zowel De Telegraaf als Het Belang van Limburg geniet de vleugelaanvaller concrete interesse van Ajax, dat zelfs al aanklopte bij de club in de hoop een onmiddellijke overgang te bewerkstelligen. Volgens de Telegraaf heeft Ajax een eerste bod uitgebracht op Godts, maar dat is geweigerd.

De club van trainer Wouter Vrancken ziet het echter niet zitten om Godts per direct te laten gaan. De huidige koploper van België wil de speler nog inzetten bij Jong Genk, waarvoor hij dit seizoen in zeventien wedstrijden zes keer doel trof en één assist gaf. Godts, die ook uitkomt voor Belgische jeugdelftallen, speelde het grootste deel van zijn wedstrijden als linksbuiten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.