AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax heeft ons besodemieterd en voorgelogen’

Afgelopen zomer verruilde Antony zijn avontuur bij Ajax voor een nieuwe ervaring bij Manchester United. De Braziliaanse vleugelflitser begin daar goed maar inmiddels is er felle kritiek op hem. Onlangs scoorde hij wel in de beker tegen Everton een goal.

“Het was een heel, heel moeilijk moment voor me. Ik ben God heel dankbaar dat ik het nu achter me kan laten en ben ook de club, de spelers en de manager dankbaar. Ik ben ook mijn familie dankbaar. Op dit soort momenten merk je wie er echt van je houdt, deze goal draag ik aan hen op.”

Daarnaast liet hij weten: “Ik ben blij dat ik gescoord heb en hoop dat ik zo door kan gaan, want dit wordt een jaar waarin we veel kunnen winnen. Daar ben ik honderd procent op gefocust, om de club en de supporters iets te geven. We weten allemaal hoe groot deze club is, we willen Manchester United terugbrengen waar ze hoort te zijn.”

Op het sociale medium Twitter kent men echter geen coulance en wordt er wederom door menigeen geroepen dat ‘Ajax United besodemieterd heeft’. De fans van The Red Devils vinden Antony in ieder geval geen speler van honderd miljoen. Kijk hieronder naar een aantal reacties……

One thought on “‘Ajax heeft ons besodemieterd en voorgelogen’

  1. Robin Hagendoorn says:

    Ajax wil hun beste spelers eigenlijk niet verkopen; Maar als een club een speler per see wil hebben , moeten ze de hoofdprijs betalen. dat is logisch en hun eigen keuze.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.