AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax aast op speler van Club Brugge (20)’

Ajax heeft interesse in Club Brugge-speler Abakar Sylla (20). Hier maakt het Vlaamse medium Het Nieuwsblad melding van. Hij is een centrumverdediger, die bij voorkeur links in het hart van de defensie speelt.

Hij kwam in 2021 over uit Ivoorkust en grijpt dit seizoen zijn kans bij Club Brugge. Zo maakt hij indruk in de succesvolle Champions League-campagne van Blauw-Zwart. De Belgen behaalden de laatste zestien van het meest prestigieuze Europese toernooi, mede dankzij de winnende treffer van Sylla tegen Bayer Leverkusen (1-0).

Ajax is gecharmeerd van Sylla, klinkt het. Naar verluidt zit hoofdscout Henk Veldmate zondag op de tribune, als Club Brugge op bezoek gaat bij koploper KRC Genk. Het Belgische medium weet dat Klaas-Jan Huntelaar de verdediger in november al eens bekeek. Als Ajax doorpakt, zal een transfer pas in de zomer plaatsvinden. Een winterse overgang wordt door Het Nieuwsblad uitgesloten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.