AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil deze week eerste aanwinst verwelkomen’

Gerónimo Rulli moet de nieuwe nummer één worden bij Ajax. Na een eerste afgeslagen bod van de Amsterdammers hopen ze met een tweede bod wel beet te hebben. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De ochtendkrant meldt dat de komst van een nieuwe doelman de wens is van Ajax-trainer Alfred Schreuder. De Amsterdammers beschikken met Remko Pasveer (39) en Maarten Stekelenburg (40) momenteel over twee doelmannen, die al behoorlijk op leeftijd zijn. Daarnaast wordt Jay Gorter (22) nog te licht bevonden voor het grote werk.

Schreuder ziet daarom graag een nieuwe doelman komen. Ook SC Heerenveen-doelman Andries Noppert staat op het verlanglijstje, maar geldt pas als derde keus meldt De Telegraaf. Brentford-doelman David Raya is namelijk na Rulli de tweede keus voor Ajax.

Naar verluidt zal Villareal het tweede bod van Ajax deze week gaan accepteren. Als Rulli vervolgens de medische keuring doorstaat, dan ligt er een meerjarig contract klaar in Amsterdam voor de kersverse wereldkampioen. Waarschijnlijk zal het competitieduel tegen NEC nog te vroeg komen voor een debuut.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.