AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax ontvangt transferverzoek vanuit Noorwegen’

Het Noorse Rosenborg BK hoopt ook in 2023 te kunnen beschikken over Ajax-middenvelder Victor Jensen. Hij heeft namelijk een prima indruk achtergelaten bij die club.

In de laatste zes competitiewedstrijden was Jensen maar liefst vier keer trefzeker en was hij bovendien ook nog eens driemaal aangever. Mede door de goede prestaties van Jensen eindigde Rosenborg als derde, waardoor het instroomt in de tweede voorronde van de Conference League.

Technisch directeur Mikael Dorsin vertelt tegenover Tipsbladet te hopen op een langer verblijf van Jensen. “‘Er zijn echter drie partijen die daarmee moeten instemmen: Rosenborg, Ajax en Victor. Als Victor hier wil blijven en wij eruit kunnen komen met Ajax, dan houden we hem graag hier.”

De middenvelder heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2024, maar veel perspectief lijkt er voor de middenvelder niet te zijn. Jensen kwam slechts tot twee invalbeurten bij Ajax en speelde zijn wedstrijden voornamelijk bij Jong Ajax. Dorsin is echter zeer in zijn nopjes met Jensen. “Hij heeft bijna iedere wedstrijd gespeeld en heeft zich hier goed ontwikkeld. We zijn blij dat we over hem hebben kunnen beschikken, maar een langer verblijf moet wel reëel zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.