AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Spaans avontuur lonkt voor Daley Blind’

Het Spaanse Real Sociedad wil Daley Blind een contract aanbieden. De routinier is momenteel clubloos nadat Ajax zijn contract verscheurde. Naast de Spaanse club wil ook het Royal Antwerp van Marc Overmars hem graag halen.

Ajax en Blind besloten vorige week per direct uit elkaar te gaan, terwijl de linkspoot nog een contract tot medio 2023 had. De Oranje-international raakte de laatste weken voor de winterstop echter uit de gratie bij Ajax-trainer Alfred Schreuder, waardoor er weinig speeltijd voor Blind lonkte in de tweede helft van de competitie. Daardoor kwamen beide partijen tot de conclusie om per direct al uit elkaar te gaan.

Real Sociedad lijkt nu te willen profiteren van de transfervrije status van Blind. Volgens Mundo Deportivo staat de centrumverdediger op de radar van Sociedad-trainer Imanol Alguacil, die graag een aantal ervaren krachten wil toevoegen aan zijn selectie.

De Basken zijn nog op meerdere fronten actief en willen daarom graag hun selectie versterken. Blind moet één van de nieuwe versterkingen worden, al is het de vraag of de Nederlander zelf wat ziet in een overstap naar Spanje. De verdediger staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Antwerp, dat bij monde van technisch directeur Marc Overmars en trainer Mark van Bommel al heeft laten weten dat Blind meer dan welkom is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.