AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag is ontevreden over Antony’

Manchester United-manager Erik ten Hag zou ontevreden zijn over het spel van zijn topaankoop Antony. Hier maakt het medium Manchester Evening News melding van.

MEN schrijft nu dat er signalen zijn dat Antony dinsdagavond (21:00 uur) op de bank begint tegen AFC Bournemouth. Het moet nog blijken of dat op waarheid berust, maar het lijkt er dus op dat Ten Hag niet tevreden is over de verrichtingen van ‘zijn’ eerste grote United-aankoop. Een reserverol dreigt.

Manchester United is na een aarzelende competitiestart uitstekend bezig in de Premier League. De manschappen van Ten Hag staan inmiddels in de topvier. Een zege op Bournemouth moet deze vorm bevestigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.