AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil spelers halen voor deze twee posities’

Ajax wil deze transferperiode uitpakken met de komst van een nieuwe doelman en een rechtsbuiten. Hier maakt Voetbal International melding van.

VI schetst dat de ‘intentie aanwezig is’ om enkele versterkingen te verwelkomen. Een nieuwe keeper heeft de hoogste prioriteit, terwijl de club zijn ogen open houdt voor een buitenspeler. Naar verluidt wordt Francisco Conceição gekoesterd voor de lange termijn, al wil Alfred Schreuder een rechtsvoor die direct van meerwaarde kan zijn. Lucas Ocampos werd gehaald als vervanger voor de naar Manchester United vertrokken Antony, al komt de Argentijn niet uit de verf in Amsterdam.

Steven Bergwijn en Dusan Tadic ogen ook ongelukkig op de rechterflank. Volgens het medium lijkt de Serviër de aangewezen persoon om in de tweede seizoenshelft als rechtsbuiten te fungeren, mocht er geen aanwinst arriveren. De verwachting is dat Bergwijn het vertrouwen op links behoud, terwijl Brian Brobbey en Mohammed Kudus de strijd om de spitspositie moeten uitvechten. Tegelijk is het hoogst onzeker of Kudus, die oren heeft naar een vertrek, na 31 januari nog bij Ajax speelt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.