AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en Sevilla steggelen over Lucas Ocampos’

Ajax en Sevilla zijn in onderhandeling over de afwikkeling van de huurtransfer van Lucas Ocampos. De aanvaller komt in Amsterdam bijna niet aan spelen toe en beide partijen kijken nu naar de beste oplossing. Hier maakt het Spaanse medium AS melding van.

Sevilla-trainer Jorge Sampaoli zou zijn landgenoot graag terug verwelkomen, nu de Andalusiërs op een beroerde achttiende plaats in La Liga staan. Versterkingen zijn dus meer dan welkom bij de aanstaande Europa League-opponent van PSV.

De onderhandelingen gaan nu nog over of er iets van de afgesproken huursom (vier miljoen euro) af moet gaan: Ajax eist dat bij vroegtijdige beëindiging van de huurdeal wel, Sevilla wil voorlopig nog niet meewerken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.