AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mohamed Ihattaren zet in op comeback bij PSV’

Mohamed Ihattaren zou zijn vizier hebben gericht op een comeback bij PSV. Hier maakt clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad melding van. Het voormalige supertalent werd onlangs ‘weggestuurd’ bij Ajax en raakte vervolgens ook nog eens in opspraak door (vermeende) criminele activiteiten.

Op het sociale medium Twitter zegt Elfrink: “Op dit moment geen sprake van een terugkeer van Mo Ihattaren bij PSV. Ingewijden zeggen dat hij dat zelf wel zou willen, maar momenteel wordt er niet formeel over gesproken zegt PSV. Mijn interpretatie: er zal een oceaan water door de Rijn moeten vloeien, wil dit gebeuren.”

Onlangs deelde Ihattaren een cryptisch bericht via Instagram: op dat medium plaatste hij een foto van zichzelf in een PSV-shirt met daarbij de tekst ‘soon‘. De geruchtenmolen ging natuurlijk meteen op volle toeren draaien, maar de rechtsbuiten lijkt voor zijn beurt gesproken te hebben. Zelf hoopt hij misschien op een tweede kans in het Philips Stadion, maar daar moeten de beleidsbepalers in de lichtstad van Nederland óók achter staan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.