AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Jackpot lonkt voor Ajax: ‘Liverpool gaat voor Kudus’

Mohamed Kudus speelt momenteel op het WK in Qatar de steren van de hemel. Vanmiddag scoorde hij dan ook tweemaal in het met 2-3 gewonnen duel van Ghana op Zuid-Korea. Liverpool is al langer in hem geinteresseerd maar willen nu gaan doorpakken.

Ajax weigerde afgelopen zomer om Kudus te laten gaan. In de voetbalpodcast van De Telegraaf laat clubwatcher Mike Verweij optekenen: “Everton was heel concreet en hij was er ook heel boos over dat Ajax daar niet over wilde praten. Toen moest je denken aan een transfersom van dertig of veertig miljoen, maar nu is Liverpool in de markt gekomen volgens meerdere Engelse media.”

Verweij heeft het gevoel dat deze pikante interesse in het voordeel is van de Amsterdammers. De Ajax-watcher legt uit: “Als twee Engelse clubs tegen elkaar gaan opbieden, dan is dat aardig. Gaan twee clubs uit één stad, de aartsrivalen, tegen elkaar opbieden, dan kan het zomaar zijn dat Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar hun hand ophouden en dat daar een enorme zak geld invalt.”

Kudus maakte maandagmiddag twee doelpunten voor Ghana in de WK-wedstrijd tegen Zuid-Korea (3-2 zege). In de podcast kreeg Verweij de vraag of hij verwacht dat de Ajacied na dit toernooi een transfer gaat maken. Zijn reactie daarop was ‘ja’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.