AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Liverpool-scouts op tribune voor Ajacied in Qatar’

Afgelopen zomer kon Mohamed Kudus op de valreep van de transferperiode een overstap maken naar het Engelse Everton. Maar Ajax stak hier een stokje voor en daarom speelt hij nog steeds in Amsterdam. Momenteel is hij met Ghana actief op het WK in Qatar en gooit daar hoge ogen met zijn spel. Naar verluidt heeft Liverpool haar vizier op hem gericht.

Mogelijk komt het in de winterstop alsnog van een transfer. De aanvallende middenvelder is basisspeler bij Ghana op het WK dat op dit moment in Qatar verspeeld wordt. De aanvallende middenvelder heeft daarmee het ideale podium om zijn gewenste transfer te verdienen.

Kudus heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2025. De aanvallende middenvelder verklaarde al dat hij het seizoen bij Ajax wilde afmaken. In de voetballerij zijn dat soort uitspraken, zeker met een WK én een transferperiode, niet heel veel waard als er een grote club op de stoep staat.

Kudus heeft op dit moment een geschatte marktwaarde van vijftien miljoen euro. De Ghaneese aanvallende middenvelder kwam voor acht miljoen euro over van FC Nordsjaelland. Daardoor is het aannemelijk dat Ajax wel te paaien zal zijn voor onderhandelingen, al is het de vraag of daar deze winter al ruimte voor is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.