AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil dubbelslag slaan bij Maccabi Tel Aviv’

Ajax heeft twee spelers op de korrel van het Israelische Maccabi Tel Aviv. Het zou gaaon om Daniel Peretz en Oskar Gloch. Hier maakt het medium Time News melding van. De interesse in Gloch is niet nieuw, het talent zou al langer in de belangstelling staan van de Amsterdammers. Daarnaast heeft oud-Ajax doelman Dennis Gentenaar de 22-jarige goalie Peretz getipt in Amsterdam.

Ajax maakt een goede kans op de komst van de talentvolle Gloch, die zelf graag de overstap wil maken naar een club die ervaring heeft met opleiden van jonge talenten. Daarnaast zou Peretz ook de overstap moeten maken naar Amsterdam. De 22-jarige doelman wordt gezien als een veelbelovende keeper. Woensdag maakte Peretz nog indruk door drie penalty’s te stoppen voor Israël Onder-21 in een penaltyreeks tegen Ierland.

Voor Peretz moet Ajax wel in de buidel tasten, gezien de doelman bij Tel Aviv nog een contract tot medio 2024 heeft. Bovendien hebben de Israëliërs nog een optie om het contract tot 2026 te verlengen. Tel Aviv is echter wel bereid om mee te werken aan een transfer, mits er een marktconforme prijs op tafel komt.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.