AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nieuwe details bekend over uitgebrande auto Ihattaren’

Vannacht ging de auto van Mohamed Ihattaren in vlammen op. De politie vermoed brandstichting en is een onderzoek gestart. Zelf reageert de middenvelder luchtig op het gebeuren. ‘Jaloezie heerst in de lucht. Gelukkig is materiaal makkelijk vervangbaar.’

Dat staat te lezen op de Instagram-story’s van Ihattaren, die daarmee vrijwel zeker doelt op het incident in de wijk Kanaleneiland. Daar woont de voetballer van Ajax, wiens broer vorige week ook al het slachtoffer was van een autobrand. Wat de oorzaak van die brand is, is formeel nog niet vastgesteld door de politie, maar vermoedelijk zal het net als bij Ihattaren om brandstichting gaan.

Dinsdagnacht rond de klok van drie uur troffen agenten de brandende auto bij de Bernadottelaan. Er wordt buuronderzoek gedaan om meer te kunnen zeggen over de oorzaak, maar de politie liet al weten rekening te houden met het feit dat de brand aangestoken werd. “Er zijn aanwijzingen dat het hier om brandstichting gaat. Daarom is er ook nog een plaats delict op de locatie”, liet een woordvoerder weten bij de regionale omroep RTV Utrecht.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.