AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wilde Quinten Timber voor opvallende positie halen’

Afgelopen zomer stapte Quinten Timber over van FC Utrecht naar Feyenoord maar ook Ajax was voor hem in de markt om daar als rechtsback aan de slag te gaan. Hier maakt journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf melding van.

De middenvelder stond ook bij Louis van Gaal op de radar. Denzel Dumfries is de vaste rechtervleugelverdediger van Oranje. Achter hem staat Devyne Rensch in de pikorde. Van Gaal en zijn staf zouden andere ideeën over de invulling van die positie hebben gehad. “Hun droomrechtsback speelt bij Feyenoord. Dat was Quinten Timber, die als rechtsback naar Ajax had gekund. Ze wilden hem bij Oranje ook graag meenemen als rechtsback”, zegt Driessen in het ESPN-programma Voetbalpraat.

De journalist noemt het opmerkelijk, aangezien Timber nooit eerder als rechtsback heeft gespeeld. Kenneth Perez vindt het vreemd dat er voor Rensch als stand-in van Dumfries wordt gekozen. “Ik vond het al bijzonder dat hij erbij zat”, aldus de Deen. “Ik vind het heel opvallend dat hij (Van Gaal, red.) Jeremie Frimpong niet even bekijkt om erachter te komen hoe die valt in zo’n groep. Nu is die kans voorbij.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.