AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Schreuder moet Dusan Tadic uit zijn lijden verlossen’

Ajax-trainer Alfred Schreuder zou Dusan Tadic even op de bank moeten zetten. Dit is de mening van voormalig topvoetballer en huidig analist Wesley Sneijder.

Hoewel de statistieken niet in Tadic’ nadeel spreken, lijkt hij bij vlagen zwaar geïrriteerd op het veld te lopen. “Ik heb het al vaker aangegeven. Het begint nu gênant te worden. Bij dat moment met Bruno Martins Indi, waarbij hij in zijn rug werd gelopen en vervolgens over het veld rolde en op het veld sloeg. Iedereen wegduwen, naar de scheidsrechter kijken.. Er gebeurde helemaal niets. Je ziet al dat hij het helemaal kwijt is. Die moet je even uit z’n lijden verlossen. Even op het bankie, effe zitten”, zegt Sneijder bij Veronica Offside.

“Je kunt ook een aanvoerder buiten het veld zijn, hè. Dan ben je een topaanvoerder. Hij heeft het even niet. Dat is niet erg, want hij heeft het heel lang wél gehad. Geef andere jongens een kans, man. Hij moet er weer keihard aan trekken en hopen dat hij het oppakt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.