AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

SUPER SUNDAY! Livestream AZ – Ajax (Eredivisie)

Vandaag om 16.45 uur staat de topper tussen AZ en Ajax op de kalender. De Alkmaarders wisten midweeks in de Conference League met 4-1 te winnen van FC Vaduz terwijl Ajax het moest doen met een 2-1 nederlaag in de Champions League tegen Liverpool.

Wil jij deze wedstrijd op een nog intensere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het Nederlandse wedkantoor CIRCUS! Zij bieden je namelijk een zeer lucratieve welkomstbonus aan. Wanneer je nu hier een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst tot 250 EURO!! aan vrije voetbalbets cadeau! Je hebt het goed gelezen! Een ongekend buitenkansje…

Helaas biedt het wedkantoor geen livestream aan van deze pot maar hier hebben we er ééntje voor je gevonden..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.