AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik denk dat Ajax in december afscheid van hem neemt’

Clubwatcher Mike Verweij denkt dat Ajax intern al besloten heeft om in december afscheid te nemen van Mohamed Ihattaren. Dat de middenvelder niet is opgenomen in de Champions League-selectie beschouwt hij als een duidelijk signaal. “Ik denk dat deze boodschap wel duidelijk is”, aldus Verweij in de podcast Kick-off.

Verweij noemt het ‘verbazingwekkend’. “Alfred Schreuder en de clubleiding hebben gezegd: ‘Op het moment dat er iets over Ihattaren valt de communiceren, dan zullen we dat doen.’ Het lijkt me dat op moment dat je hem niet inschrijft voor de Champions League, dat je dan moet gaan communiceren.” Ihattaren wordt door Ajax tot eind 2022 gehuurd van Juventus en kan voor een minimaal bedrag van twee miljoen euro worden ingelijfd.

“Ik denk dat Ajax gewoon afscheid van hem heeft genomen en dat Juventus eind december te horen krijgt dat de optie in het huurcontract niet gelicht wordt”, aldus Verweij. “Dan is het einde Ihattaren bij Ajax. Het zou me wel heel erg verbazen, want dat betekent dat Ajax het in een heel vroeg stadium heeft opgegeven met hem.” Ihattaren kreeg van Ajax in februari de kans om een comeback te maken op het hoogste niveau. Na een hoopvol begin bij Jong Ajax leek de jongeling in de zomerse voorbereiding op het huidige seizoen de stap naar Ajax 1 te gaan zetten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.