AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Feyenoord probeerde te stunten met komst van oud-Ajacied’

Feyenoord heeft deze zomer daadwerkelijk geprobeerd om Christian Eriksen binnen te halen. Ze hadden een gesprek met de Deense spelmaker maar tot een overgang kwam het niet.Dat meldt clubwatcher Marcel van der Kraan in de voetbalpodcast Kickoff van De Telegraaf.

De 115-voudig international had contact met landgenoot Frank Arnesen, maar vanwege zijn Ajax-verleden zag hij een transfervrije move naar Rotterdam-Zuid niet zitten. De Amsterdammers durfden het niet aan om Eriksen naar de Johan Cruyff ArenA te halen. Manager Erik ten Hag legde de creatieveling vervolgens vast voor Manchester United.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.