AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Wim Kieft: ‘Ocampos heeft geen Ajax profiel’

Ajax haalde met Lucas Ocampos een vervanger binnen voor de vertrokken Antony. Een rare keuze volgens analist Wim Kieft. Hij ziet het namelijk helemaal niet zitten in de Argentijns international van 28 jaar. Hij vindt hem namelijk geen Ajax profiel hebben.

“Ik vind het een beetje een rare aanwinst”, opent Kieft in Veronica Offside. “Het is echt een krachtspeler, die echt ruimte nodig heeft om te gaan. Bij Ajax is het over het algemeen Tadic, Berghuis, Antony en dat soort spelers. Dit is echt een speler die moet gaan en moet lopen.”

Andy van der Meyde schrok op zijn beurt van de Chelsea-interesse voor Edson Álvarez. “Voor een speler is dat dan ook niet dat ze echt vertrouwen in je hebben, want dan hadden ze wel eerder aangeklopt bij je. Nu willen ze een paniekaankoop gaan doen en dan wil hij gelijk weggaan bij Ajax. Dan moet hij ook wel realiseren: ze willen me gewoon hebben, omdat ze niks anders hebben.”

Kieft: “Hij denkt gewoon: ik kan vier of vijf keer zoveel verdienen.” Van der Meyde denkt dat niet trainende Ajacieden funest kunnen worden. “Je krijgt wel gezeik daarmee denk ik, want dan ga ik dat de volgende keer ook doen… Ze gaan het wel overnemen. Als ik volgend jaar weg zou willen, dan blijf ik lekker thuiszitten op de bank en dan word ik verkocht. Slechte zaak.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.