AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

VANMIDDAG: Livestream Ajax – Cambuur (Eredivisie)

Vandaag om 16.30 speelt Ajax in eigen huis een competitiewedstrijd tegen het Friese SC Cambuur. Voor beide ploegen is het de vijfde pot van het seizoen. De Amsterdammers hebben nog de volle buit, terwijl Cambuur vier punten heeft.

Wil jij deze wedstrijd op een nog intensere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het Nederlandse wedkantoor CIRCUS! Zij bieden je namelijk een zeer lucratieve welkomstbonus aan. Wanneer je nu hier een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst tot 250 EURO!! aan vrije voetbalbets cadeau! Je hebt het goed gelezen! Een ongekend buitenkansje…

Helaas biedt het wedkantoor geen livestream aan van deze pot maar hier hebben we er ééntje voor je gevonden…. (Indien Beschikbaar)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.