AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ronaldo vindt Ten Hag maar helemaal niks’

Manchester United won gisteren tegen Leicester City voor de derde maal op rij. Om het vertrouwen helemaal een boost te geven staat de wedstrijd tegen Arsenal op het programma. Maar er lonkt wel een tikkende tijdbom.

Volgens The Mirror dreigt manager Erik ten Hag steraanvaller Cristiano Ronaldo buitenspel te zetten. De Nederlander heeft vooralsnog telkens aangegeven dat hij de Portugees wilde behouden en dat er voor hem nog voldoende perspectief is dit seizoen. De voormalig Ajax-trainer wees erop dat iedere speler gezien het drukke speelschema voldoende minuten gaat maken.

In het geval van Ronaldo lijkt dat niet voldoende. De Portugees wilde United bij voorkeur al verlaten om in de Champions League actief te blijven, maar de werkelijkheid is dat hij nog minimaal tot begin januari in Manchester actief blijft. Geen enkele van de genoemde clubs besloot deze zomer door te pakken en te voldoen aan het financiële eisenpakket.

Hoewel Ten Hag publiekelijk de onrust probeert te sussen, is het ook een feit dat Ronaldo in vier van de vijf competitieduels op de bank begon. Alleen in de met 4-0 verloren uitwedstrijd tegen Brentford was er een basisplaats beschikbaar voor de sterspeler. Na afloop zorgde Ronaldo voor enige onrust door Ten Hag straal voorbij te lopen en de meegereisde fans niet te bedanken.

The Mirror schrijft dat Ten Hag met zijn publieke uitspraken weinig indruk zal maken op Ronaldo. De Portugees is gefrustreerd geraakt door het dramatische seizoen 2021-2022 en de huidige situatie zal de boel alleen maar verergeren, zo is de verwachting. Een structurele rol als tweede viool lijkt onbespreekbaar voor Ronaldo.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.