AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

OFFICIEEL: Jan Vertonghen tekent voor twee jaar bij Anderlecht

Jan Vertonghen gaat voor het eerst in zijn loopban in eigen land spelen. De mandekker verruilt Benfica voor een avontuur bij RSC Anderlecht. Hij heeft daar voor twee seizoenen getekend.

Vertonghen kwam twee jaar geleden over van Tottenham Hotspur naar Benfica en kwam in Portugal tot 57 wedstrijden voor zijn oude werkgever. Sinds de komst van Schmidt was hij echter niet meer zeker van zijn basisplaats, waarvan Anderlecht dus profiteert en de ervaren verdediger op het laatste moment binnensleept.

“Er waren in het verleden al contacten met RSC Anderlecht, maar plots vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik volg het project van de club al langer en ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring deze groep iets kan bijbrengen. Dit is gewoon de juiste stap in mijn carrière en ik kijk er enorm naar uit om mijn eerste wedstrijd in het Lotto Park te spelen”, reageert Vertonghen op de transfer.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.