AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Edson Alvarez maakt in 2023 een mooie klapper’

Edson Alvarez kon op de slotdag van de transfermarkt een mooie overstap maken naar Chelsea. Maar Ajax wilde hier onder geen beding aan meewerken. Wel ligt het voor de hand dat hij in 2023 een mooie overstap kan maken.

Volgens De Telegraaf heeft het management van Gakpo de aanvaller aangeboden bij Ajax nadat bekend werd dat Antony rond zou zijn met Manchester United. De Amsterdammers besloten om niet op het aanbod in te gaan, waarbij het niet duidelijk is of de PSV-aanvaller zelf ook op de hoogte was van de door zijn management aangeboden deal.

Lange tijd leek het er op dat Gakpo naar Leeds United of Southampton zou vertrekken, die beiden bereid waren om veertig miljoen euro of meer neer te tellen voor de vleugelspeler. De Eindhovenaar besloot uiteindelijk om zelf de stekker uit de onderhandelingen te trekken tot grote teleurstelling van het management. De Sport Entertainment Group (SEG), waar Gakpo bij aangesloten, had erop ingezet om vlak voor het einde van het sluiten van de transfermarkt nog een megadeal mee te pakken.

SEG besloot daarom ook om Ajax te benaderen nadat duidelijk werd dat Antony naar United zou gaan. Volgens De Telegraaf bood SEG ook Dinamo Kiev-aanvaller Viktor Tsygankov aan bij Ajax als potentiële opvolger van de Braziliaan. De Oekraïner zou eveneens in beeld geweest zijn bij PSV als opvolger van Gakpo.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.