AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

ENORME PLOTTWIST! ‘Ocampos nu voor vijftien miljoen aangeboden aan Ajax’

Ajax is opnieuw in onderhandeling gegaan met Sevilla over de transfer van Lucas Ocampos. Nu richten de Amsterdammers zich op een transfersom van rond de vijftien miljoen euro. Mogelijk keurt de RvC dat bedrag wél goed. Sevilla wil per se af van Ocampos nu het Adnan Januzaj al bijna binnen heeft als opvolger en doet hem daarom in de ‘uitverkoop’ voor Ajax.

Volgens Voetbal International hoorde Ocampos dinsdagavond, nadat hij was geland in Amsterdam, het nieuws dat de transfer mogelijk niet door gaat. Het technische duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar is teruggefloten door de rvc en moet alsnog proberen om de commissarissen te overtuigen van de komst van de Argentijn. Zeker ook omdat Ajax alleen vandaag nog de tijd heeft om een vervanger te halen voor Antony.

Wie weet gaat dat overtuigen vanuit Spanje alsnog lukken, eventueel voor een iets lagere transfersom (of met een bonusregeling).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.