AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Tadic legt bom onder Ajax-selectie’

Ajax won gisteren op bezoek bij FC Utrecht met 0-2. En aanvoerder Dusan Tadic was de slechtste man op het veld. Toch mocht hij de volle negentig minuten blijven staan van trainer Alfred Schreuder, terwijl Brian Brobbey en Steven Berghuis wel vroegtijdig werden vervangen.

Met name laatstgenoemde wordt tegenwoordig wekelijks vroegtijdig vervangen – onlangs stond Berghuis zelfs al niet meer in de basis. Zolang Tadic in zijn huidige slechte vorm verkeert, kan dat gaan schuren, zo voorspelt oud-Ajacied Rafael van der Vaart.

“Als hij zo speelt en je wisselt hem niet, gaat dat irriteren. Nu werd Berghuis met een goal en een assist gewisseld”, zegt Van der Vaart in Studio Voetbal. Hij vindt dat Tadic gauw weer moet gaan leveren. “Hij heeft een mooie en fantastische carrière gehad, maar moet in wedstrijden laten zien dat hij het nog steeds kan. Anders wordt het een ergernis.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.