AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Kudus rond met Everton, Ajax weigert vertrek’

Ajax wil Mohamed Kudus deze zomer niet laten vertrekken naar Everton. De Ghanese middenvelder zou persoonlijk rond zijn met de Engelse club maar een transfer lijkt er niet voor hem in te zitten. Hier maakt het medium Ajax Showtime melding van.

De middenvelder draaide een sterke voorbereiding bij Ajax en hoopte dit seizoen zijn kans te kunnen pakken. De Ghanees komt echter niet voor in de plannen van trainer Alfred Schreuder, die de voorkeur geeft aan andere spelers zoals Kenneth Taylor en Dusan Tadic. Kudus moet daardoor voorlopig genoegen nemen met invalbeurten.

De geringe speeltijd die Kudus tot nu toe heeft gekregen heeft de middenvelder doen besluiten om te kijken naar andere opties. Bij Everton lijkt de kans op een basisplaats groter, waardoor de Ghanees hoopt dat Ajax wil meewerken aan een transfer. Voorlopig is er tussen beide clubs echter nog geen akkoord en is het ook nog maar de vraag of Ajax nog een speler wil laten gaan zo vlak voor het sluiten van de transfermarkt. Everton heeft nog tot en met donderdag 1 september om de transfer van Kudus te bewerkstelligen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.