AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Antony gaat de ster van Brazilië worden’

Voormalig teammanager van Ajax David Endt voorspelt Antony een groet toekomst toe. De Braziliaanse vleugelflitser staat op het punt om Ajax te verruilen voor Manchester United.

“De transfer van Ajax naar Manchester United betekent voor Antony ook dat hij in Brazilië een hoofdrol gaat spelen. Daar ontkom je niet aan. Hij krijgt inderdaad de status van dé grote speler van het Braziliaanse elftal. Er lopen andere hele goede spelers, maar dat er zoveel geld wordt betaald, zorgt ervoor dat zijn status geweldig omhoogschiet. Hij is natuurlijk al een speler van het nationaal elftal, maar nu wordt hij één van de dragende mannen. Je ontkomt er niet aan dat via de media en de publieke opinie hij een grote ster van Brazilië is geworden.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.