AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jörgen Strand Larsen op weg naar de Primera Division’

De Noorse spits Jörgen Strand Larsen lijkt FC Groningen deze zomer toch nog te gaan verlaten. Een Spaanse avontuur bij Celta de Vigo lonkt namelijk voor hem. Hier maakt Voetbal International melding van.

Het blad bericht zaterdagavond laat: “Celta heeft zeer serieuze interesse in de Noorse spits, die de afgelopen periode meermaals heeft laten doorschemeren dat hij zich klaar voelt voor een stap omhoog. Over de wijze waarop FC Groningen de afgelopen weken geïnteresseerde partijen afwimpelde uitte hij onlangs zijn ongenoegen.”

“Wellicht krijg ik de kans op een mooie stap de komende weken nog en op dat moment hoop ik dat FC Groningen het deze keer wél op een juiste manier behandelt”, zei Strand Larsen zelf. Het is natuurlijk de vraag of de Trots van het Noorden zich daar iets van aantrekt. VI: “Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen liet de afgelopen periode diverse malen weten dat hij Strand Larsen alleen wil verkopen als de hoofdprijs op tafel komt. De aanvaller kwam in 2020 voor ruim één miljoen euro over van Sarpsborg.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.