AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

NIEUWE KLAPPER! ‘Bod van 58 miljoen euro in aantocht voor Ajax-middenvelder’

Newcastle United heeft haar zinnen gezet op Ajax-middenvelder Edson Alvarez. De Amsterdammers sloegen een eerder bod van zón 47 miljoen euro op hem af maar nu willen ze een nieuw bod bij Ajax neerleggen van maar liefst 58 miljoen euro.

Ajax wil zijn middenvelder niet verkopen, maar iedereen heeft natuurlijk zo zijn prijs… Bovendien: dat er met Newcastle niet te sollen valt, bewees de club onlangs wel door een recordbedrag van zeventig miljoen euro neer te tellen voor Alexander Isak (Real Sociedad).

Journalist Mike Verweij van De Telegraaf liet een weekje geleden al weten: “Er zou een indicatie zijn gegeven dat de Engelse club tientallen miljoen euro’s over heeft voor Álvarez. Ajax zou hebben gezegd dat een transfer pas na het WK in Qatar van aanstaande winter bespreekbaar is.” Aan het begin van deze transferperiode stond Ajax nog open voor een vertrek van de international van Mexico, maar vanwege de naderende deadline is de situatie nu anders.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.