AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is denigerend richting Hakim Ziyech’

Ajax wil zich deze zomer dolgraag versterken met Hakim Ziyech en hebben aan zijn club Chelsea een huurdeal voorgesteld. Maar dat zien de Londenaren niet zitten. Ze willen hem alleen definitief van de hand doen.

“Ik zou me als Ziyech gedenigreerd voelen dat ze me op huurbasis willen bij Ajax”, vertelt zegt analist Zeljko Petrovic in VTBL. “Ik zou nooit komen. Wil je mij hebben? Kopen! Ik was de beste speler van Nederland en Ajax. Een optie is dat ze hem nu huren en volgend jaar een verplichte optie tot koop hebben.”

Gertjan Verbeek vindt Ajax niettemin de beste oplossing voor Ziyech. “Hij zit nu in zijn beste jaren en hij speelt niet. Het is toch ook iets waard om te gaan voetballen? Dan lever je toch in? Hij heeft toch al genoeg, moet hij dan nog meer hebben? Zo weinig verdien je bij Ajax ook niet. Ik vind dat je moet gaan voor het sportieve.”

Naar verluidt wil Chelsea de investering, zo’n veertig miljoen euro, terugverdienen. Karim El Ahmadi: “Chelsea is toch ook niet dom? Ze gaan veertig miljoen kunnen ophoesten als ze Antony verkopen. Ik begrijp wel dat Chelsea de poot stijf houdt.” Hij heeft geen twijfels. “Bergwijn is naar Tottenham gegaan en heeft niet veel gespeeld, maar heb je gezien hoe hij terug is gekomen? Als Ziyech terugkomt, gaat hij hetzelfde niveau als eerder halen.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.