AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Wil me verontschuldigen tegenover een ieder die nummer 33 heeft gekocht’

Calvin Bassey koos bij Ajax voor het rugnummer 33. Maar inmiddels speelt de mandekker met het nummer 3 op de rug. De Nigeriaan wil zich verontschuldigen tegenover een ieder die rondloopt met zijn oude nummer op de rug.

Nummer drie was in het bezit van Perr Schuurs, maar de verdediger is vertrokken naar Torino. Om die reden kwam het favoriete nummer van Bassey vrij. Ook bij Rangers FC speelde hij met dat nummer. “Het was voor mij een mooi moment om dat nummer te nemen.”

Dat Bassey met 33 aan het seizoen begon, had ook een reden. “Nummer drie is altijd mijn favoriete nummer geweest. Ik zie drie zaken in mijn leven als het belangrijkst: God, familie en voetbal. Dat is het belangrijkst, dus daarom is het fijn om nummer drie te hebben.”

Bassey speelde afgelopen weekend tegen Sparta Rotterdam voor het eerst bij Ajax een hele wedstrijd. De verdediger vertelt dat hij dankbaar is. “Voor het vertrouwen van de trainer, de staf en iedereen om mij op te stellen.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.