AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bod van 100 miljoen exclusief bonussen neergelegd bij Ajax’

Manchester United zal later deze week bij Ajax aankloppen met een nieuw astronomisch bod op de Braziliaanse vleugelflitser Antony. Hier maakt het medium Sky Sports melding. Het zou gaan om een bieding van 100 miljoen euro exclusief bonussen.

Daarmee lijkt het erop dat Ajax geen ‘nee’ meer kan zeggen tegen het verbeterde bod van United, gezien de koploper van de Eredivisie graag honderd miljoen euro wil zien voor de Braziliaan.

Antony kwam zondag tegen Sparta al niet meer in actie en wil zelf ook dolgraag de overstap naar de Premier League maken. De Braziliaan zou persoonlijk al akkoord zijn met de Engelsen, waardoor het alleen nog wachten is op een overeenkomst tussen Ajax en United. Naar verwachting zal de transfer de komende dagen zijn beslag gaan krijgen.

Vertrekt Antony naar United, dan is Hakim Ziyech in beeld als opvolger. De Marokkaan heeft al aangegeven open te staan voor een terugkeer bij Ajax. De spelmaker zal in eerste instantie op huurbasis overkomen van Chelsea met een mogelijke optie tot koop.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.