AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax krijgt slecht nieuws te horen over Hakim Ziyech’

Slecht nieuws voor Ajax. Tottenham Hotspur probeert namelijk Hakim Ziyech over te nemen van Chelsea. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Ajax ziet in Ziyech de gedroomde opvolger van Antony, die voor een transfer naar Manchester United. De Amsterdammers hebben reeds gesproken met de middenvelder annex aanvaller van Chelsea. Naar verluidt willen de Londenaren en de speler zelf graag meewerken aan een deal.

Het AD meldt echter slecht nieuws: “Bronnen vanuit Engeland verzekeren dat Tottenham Hotspur inmiddels de pijlen ook op de 29-jarige Ziyech heeft gericht en dat de club deze week een verhuizing binnen Londen wil bespreken. Manager Antonio Conte wil nog een aanvaller – bij voorkeur met ervaring – aan zijn selectie toevoegen.” Nicolo Zaniolo van AS Roma is daarvoor afgevallen.

Ajax is een serieuze optie voor Ziyech, maar de situatie rond Antony is momenteel leidend. De krant weet: “Waar Ajax financieel alle zeilen moet bijzetten om Ziyech te kunnen huren van Chelsea, lijkt dat voor Tottenham geen probleem. Wel zijn de kansen op speeltijd veel groter bij de club waarmee hij in 2019 de dubbel pakte en een paar tellen van de Champions League-finale verwijderd was.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.