AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en Chelsea later deze week om de tafel’

Ajax en Chelsea zullen later deze week met elkaar om de tafel gaan om te praten over een transfer van Hakim Ziyech. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Ziyech zou in de afgelopen dagen al gesproken hebben met technisch manager Gerry Hamstra en zijn rechterhand Klaas-Jan Huntelaar. Daarin heeft Ziyech aangegeven open te staan voor een terugkeer naar Amsterdam. Volgens Romano moeten nu de clubs er alleen nog zien uit te komen.

Naar verluidt lijkt een huurdeal tussen en Ajax en Chelsea in de maak, waarbij een optie tot koop wordt opgenomen in het contract. De spelmaker was bij de Londenaren op een zijspoor beland en leek lange tijd af te stevenen op een transfer naar AC Milan. De Italiaanse topclub pakte echter niet door. Ook Tottenham Hotspur zou nog geïnteresseerd zijn in de diensten van Ziyech, maar de aanval

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.