AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vinnige Antony komt met duidelijke boodschap richting Ajax’

Antony wil deze week nog de overstap maken naar Manchester United. Dit heeft de Braziliaanse vleugelaanvaller laten weten aan de clubleiding. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Hij heeft al een persoonlijk akkoord met de gevallen Engelse topclub.

Wat Antony betreft is het nu aan Ajax en Manchester United om tot overeenstemming te komen. Alle partijen zijn het over één ding eens: de Premier League-gigant komt binnen afzienbare tijd met een nieuw voorstel. Er ligt nog geen nieuw bod, maar ook Ajax weet dat dit slechts een kwestie van tijd is.

Ook Sky Sports meldt dat Antony naar Manchester United wil verkassen. Het Britse medium verwacht eveneens een nieuw bod uit Engeland, maar wijst er ook op dat de leiding op Old Trafford niet ten koste van alles wil doorpakken. Mocht Ajax te hoog in de boom blijven zitten, dan dreigt alsnog een ‘nee’ voor Antony.

Ajax heeft recent een aanbieding van tachtig miljoen euro afgeslagen. In Amsterdam wil men zo’n honderd miljoen euro aan hem verdienen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.