AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Twee grote clubs azen op deze Ajax-aanvaller’

Het contract van Jong Ajax-speler Sontje Hansen loopt aan het einde van het seizoen af. De Amsterdammers willen deze graag gaan verlengen maar de aanvaller heeft meerdere clubs die op hem azen.

Volgens Voetbal International volgen Anderlecht en Eintracht Frankfurt zijn situatie nauwlettend. Zij hebben zich inmiddels gemeld bij het management van de jeugdinternational. Hansen is het nieuwe seizoen goed begonnen, en scoorde maandag nog twee keer voor Jong Ajax tegen De Graafschap. De Noord-Hollander hoopt echter aan te sluiten bij het eerste elftal.

“Als ik hoor dat Antony misschien weggaat, moet ik harder werken. Ik moet trouwens geen rare dingen zeggen, want ik moet sowieso hard werken. Maar nu moet ik net wat extra gas gaan geven. Dat heb ik gedaan”, zei Hansen maandagavond tegenover de camera’s van ESPN. Het talent debuteerde drie jaar geleden al in Ajax 1.

Hij rekent op een kans straks. “Ze weten hier wel dat ik goed kan voetballen. Maar ik mis nog rendement. Gelukkig heb ik laten zien dat het erin zit. Antony is nog niet vertrokken, maar stiekem hoop ik wel dat het gaat gebeuren. Als hij blijft, is hij natuurlijk een fantastische speler voor Ajax.” Mocht Antony vertrekken is het namelijk de vraag of Hansen de eerste gegadigde is om de Braziliaan te vervangen. Hakim Ziyech zou namelijk dichtbij een terug naar Amsterdam zijn.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.