AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Met Hakim Ziyech gaat Ajax er op twee aspecten op vooruit’

Mocht Antony deze week voor een vermogen vertrekken en Hakim Ziyech terugkeren naar Amsterdam dan heeft Ajax een gouden slag geslagen. Volgens Voetbal International zullen ze er namelijk sportief en financieel flink op vooruit gaan.

“Hoewel Alfred Schreuder de selectie het liefst intact wil houden, en dat in de voorbije dagen hardop uitsprak, weet hij ook als geen ander hoe het werkt in de voetballerij. Door in te zetten op Ziyech als vervanger, schakelt Ajax ook op de achtergrond gericht door. Daarbij zal Ajax er ook sportief op vooruitgaan.

Steven Bergwijn laat in de voorbije weken zien wat een Engelse topclub met je ontwikkeling kan doen, ook als je lang niet elke week in de basis staat. Ook bij Ziyech zal de honger nog volop aanwezig zijn om zichzelf te laten zien. Met Brian Brobbey als balvaste spits, met kort om hem heen Steven Bergwijn, Dusan Tadic en Hakim Ziyech toont zich nu al op papier een superaanval.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.