AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat dan toch overstag en laat Antony gaan’

Het ziet ernaar uit dat Antony dan toch nog zal gaan vertrekken bij Ajax. De Amsterdammers hebben namelijk aangegeven dat een vertrek onder de juiste voorwaarden niet langer uitgesloten is. Hier maakt het Engelse medium The Athletic melding van.

Na het vertrek van Lisandro Martínez besloot Ajax om Antony als ‘niet te koop’ te bestempelen. Er werd zelfs een tweede megabod van Manchester United (tachtig miljoen euro) afgeslagen, maar dat zorgde voor grote teleurstelling bij de hoofdrolspeler in kwestie. Tegen Sparta Rotterdam zat hij zondag niet bij de wedstrijdselectie.

Inmiddels lijkt Ajax zich te realiseren dat het Antony niet ten koste van alles kan en wil houden. Manchester United lijkt een derde bod in voorbereiding te hebben. Naar verluidt wil de Amsterdamse club alsnog meewerken, mits de prijs opgedreven gaat worden naar honderd miljoen euro. Hakim Ziyech (Chelsea) staat al klaar als mogelijke opvolger.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.